Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:24 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț RAJA Constanța Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia

ro

19 Apr, 2021 13:06 561 Marime text
  • Este restricționat traficul auto pe banda 3 de circulație de pe bulevardul Mamaia, cu sensul de mers către strada Ion Rațiu, astăzi - 19 aprilie 2021, în intervalul orar 12.30 – 16.00.
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția bulevardul Mamaia cu strada Viceamiral Ioan Murgescu, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe banda 3 de circulație de pe bulevardul Mamaia, pe o porțiune de 50 m, cu sensul de mers către strada Ion Rațiu, astăzi - 19 aprilie 2021, în intervalul orar 12.30 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, precizează RAJA Constanța. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii