Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:03 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ RAJA Constanţa Se oprește apa într-o zonă din cartierul Km 4-5

ro

08 Apr, 2021 13:27 771 Marime text
 
 
  • Vor fi afectați consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile: Progresului - Meșterul Manole - Sergent Nicolae Grindeanu - Progresului și cei arondați punctului termic 92.
 
 
RAJA SA Constanţa va executa vineri, 9 aprilie 2021, lucrări de reabilitare la nivelul conductei de alimentare cu apă de pe strada Arcului, din municipiul Constanța.
 
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL34 - Reabilitare conducte magistrale tronson 3 - Municipiul Constanța, în valoare de peste 38 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și constă în înlocuirea conductei de aducțiune pe o lungime de 600 m (de la intersecția străzilor Arcului cu Progresului până la Șos. Mangaliei) și racordarea acesteia la infrastructura de alimentare cu apă.
 
Pentru realizarea intervenției se va întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 9.00 - 14.00.
 
Vor fi afectați consumatorii aflați în perimetrul delimitat de străzile din cartierul Km 4-5: Progresului - Meșterul Manole - Sergent Nicolae Grindeanu - Progresului și cei arondați punctului termic 92.
 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, se aratp într-un comunicat al RAJA SA Constanţa.


Consumatorilor le este amintit că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul acestora pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții utilizatorilor din municipiul Constanța.
 

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor, se mai arată în comunicat.

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii