Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț RAJA Constanţa. Mai multe localități fără apă, ca urmare a căderilor de tensiune

ro

27 Jan, 2021 09:00 1785 Marime text
  • În prezent, lipsa energiei electrice se înregistrează și la Puțurile 1 și 2 Ciobănița și sursa Lipnița, dar aceste localități nu sunt încă afectate de lipsa apei, a transmis RAJA Constanța.
În cursul nopții trecute și a dimineții de astăzi – 27 ianuarie 2021, ca urmare a viscolului ce s-a abătut peste județul Constanța, mai multe localități au rămas fără apă potabilă în urma căderilor de tensiune ce au afectat sursele si stațiile de pompare. La ora actuală, din cauza lipsei de energie electrică, nu se poate furniza apă potabilă în localitățile: Corbu, Biruința, Topraisar, Negru Vodă, Cotu Văii, Vârtop, Albești și Vâlcele.

În jurul orei 07.00 a revenit tensiunea la Hidroforul Mihail Kogălniceanu si s-a reluat furnizarea apei către această localitate.

În prezent, lipsa energiei electrice se înregistrează și la Puțurile 1 și 2 Ciobănița și sursa Lipnița, dar aceste localități nu sunt încă afectate de lipsa apei.

Având în vedere avertizările meteo de ninsori însemnate cantitativ în jumătatea de sud-est și viscolite în Dobrogea, emise de Administrația Națională de Meteorologie, vântul putând ajunge la rafale de 55...70 km/h, la nivelul RAJA S.A. s-au luat toate măsurile necesare pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Solicităm tuturor abonaților care se confruntă cu probleme ale sistemului de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să transmită aceste aspecte la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924, urmând ca echipele noastre să acționeze în cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor sesizărilor înregistrate., a transmis RAJA Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii