Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important Germanischer Lloyd Romania, din Constanța, desființează mai multe puncte de lucru din țară. Lista completă

ro

03 Apr, 2021 00:00 1914 Marime text
  • Decizia a fost luată în urma Adunării Generale a Asociaților din 25 februarie 2021 și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.
  • Se vor desființa Inspectoratul Germanischer Lloyd Romania București, Inspectoratul Germanischer Lloyd Romania Turnu Severin, și, respectiv, Inspectoratul Germanischer Lloyd Romania Galați.
  • Totodată, s-a decis înființarea unui nou punct de lucru în București, Calea Floreasca nr. 169.
Compania Germanischer Lloyd Romania, cu sediul în Constanța, pe strada Marc Aureliu, a decis desființarea mai multor puncte de lucru din țară.
 
Decizia a fost luată în urma Adunării Generale a Asociaților din 25 februarie 2021 și a fost recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit datelor oficiale, se vor desființa Inspectoratul Germanischer Lloyd Romania București, din Sectorul 2, strada Tunari nr. 61, Inspectoratul Germanischer Lloyd Romania Turnu Severin, din Drobeta-Turnu Severin, Calea Timișoarei nr. 204 și, respectiv, Inspectoratul Germanischer Lloyd Romania Galați, de pe strada Portului, bloc Olt 2, din Galați.
 
La discuțiile privind desființarea au participat acționarii Germanischer Lloyd Romania, respectiv societatea norvegiană DNV GL AS, reprezentată de Thor H. B. Winther și Torbørn Bekken, în calitate de mandatari și, respectiv, societatea germană DNV GL SE, reprezentată de Torsten Schramm și Björn-Olaf Broth, în calitate de membri ai Consiliului de Administrație.
 
Se arată în datele oficiale că, odată cu desființarea punctelor de lucru amintite mai sus, s-a dorit și înființarea unui nou punct de lucru și astfel a luat ființă cel situat în București, Sectorul 1, Calea Floreasca nr. 169A.
 
Roxana Ștefania Andrei și Elena Irina Stoicescu au fost împuternicite să se ocupe de aceste schimbări.
 

Datele de la Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 2 aprilie 2021, compania Germanischer Lloyd Romania a fost înființată în 1992, în București, dar în anul 2008 și-a schimbat sediul în Constanța.
 
Capitalul social subscris este de 1.500.000 de lei, integral vărsat.
 
Se arată în documentul citat că acționar unic la data verificării este compania românească DNV GL Romania, situată la aceeași adresă.
 
Administratori sunt Antonopoulos Panagiotis, din Grecia, și Ervant Aureliu Concegulian, iar auditor este firma BDO Audit SRL.
 
Domeniul de activitate principal al Germanischer Lloyd Romania este reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În anul 2018, societatea a avut o pierdere netă de 2.231.764 de lei, cinci salariați și o cifră de afaceri netă de 2.267.120 de lei.
 
Pentru anul 2017 și 2020 nu există înregistrări, potrivit Registrului Comerțului.
 
Citește și:

Schimbări importante în firma Germanischer Lloyd România. Societatea Asigurare-Reasigurare Astra nu mai este acționar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii