Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:36 12 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important de la Primăria Valu lui Traian. Vizează circulația locuitorilor care traversează DN3

ro

25 Mar, 2021 19:08 1926 Marime text
   
  • Pe pagina de Facebook a Primăriei Valu lui Traian a apărut un anunț important.
Este vorba despre siguranța circulației locuitorilor din Valu lui Traian care traversează DN3.

Iată conținutul integral al postării:

Ne bucurăm de inițiativa doamnei Rizea, de altfel fără rezultat concret, pentru ca o postare în mediul online nu rezolva lucruri aparent simple, pe care dacă le pui in practică dovedesc că sunt complicate. Consider ca înaintea oricărui demers, Dna Rizea, un pic dezinformată ar fi trebui să consulte Primarul localității înaintea efectuării oricăror discuții. De ce ? Din următoarele motive:

este Primarul comunei Valu lui Traian și cunoaște toate problemele comunității;

pentru fiecare problemă are întreprinse demersuri pentru soluționare, fapte cu care nu se grăbește sa le transmită in online decât după ce le concretizează.

Urmare a celor menționate mai sus, în vederea soluționarii accesului pietonal a cetățenilor din cartierul Cretoiu s-a realizat un proiect “Pasarela pietonala” în anul 2020 .

Atenție - cartierul Cretoiu este linie de Hotar cu Municipul Constanta . Ca atare, demararea lucrărilor și procedura de autorizare a acestora este mult mai amplă și mai complicata . De ce ? Lucrarea trebuie să se facă pe doua Unități administrativ-teritoriale cu banii ambelor UAT-uri , și cu autorizație emisă de Consiliul Județean .

Ce caută doamna Rizea la CNAIR ? Ne băgăm în seamă și apoi vindem “ gogoși” în mediul online. Să citim legislația înainte, zic și să fim informați ... scuar cu trecere de pietoni pe DN3 cu viteza legal aprobată de circulație 100 de km la ora nu se poate, doamna deputat !

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii