Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al Primăriei Constanța. Colectarea deșeurilor se va face pe timpul nopții!

ro

03 Oct, 2022 15:56 1459 Marime text
Platforme de gunoi. Foto: Primăria ConstanțaDe luni, 10 octombrie 2022, colectarea deșeurilor se va face pe timpul nopții!

„Vă rugăm să nu parcați mașinile în zona platformelor de colectare și să blocați astfel accesul către acestea!“ - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 


Conform sursei citate, pentru fluidizarea traficului, reducerea costurilor și utilizarea eficientă a parcului de autovehicule, colectarea deșeurilor municipale se va realiza în intervalul orar 22:00-06:00. În cartierele de case, ridicarea deşeurilor se va face, în continuare,  pe timpul zilei.

„Prin modificările aduse Regulamentului serviciului de salubrizare, Constanța se alătură astfel astfel marilor orașe europene în care operațiunile de colectare se efectuează pe timpul nopții.
Mai mult, măturatul trotuarelor și al carosabilului, stropitul și spălarea acestora vor fi realizate exclusiv noaptea, în același interval orar.
Operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice, precum și golirea platformelor pe timpul nopții vor contribui decisiv la îmbunătățirea calității factorilor de mediu și vor reduce major riscul de îmbolnăvire a constănțenilor, risc provocat de microorganismele din praful stradal.
CONTĂM PE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ SĂ FACEM  CONSTANȚA CURATĂ!“ - au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii