Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANPC are un site nou, accesibil și de pe mobil

ro

31 May, 2022 19:18 1360 Marime text

Site ANPC, foto: Unsplash  Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a realizat încă un pas important pe drumul comunicării cu marele public: a reînnoit site-ul instituției, www.anpc.ro.


Și nu oricum, tânăra echipă de consilieri ai cabinetului președintelui ANPC a realizat o nouă și performantă interfață web a instituției, mult mai prietenoasă cu utilizatorul și mai simplu de folosit, inclusiv de pe telefonul mobil, astfel încât consumatorul să poată găsi ușor orice informație dorește referitor la domeniu., transmite un comunicat din partea ANPC. 

Site nou ANPC, foto: ANPC

Și pentru că România, și nu numai, se află într-o perioadă în care atenția la folosirea resurselor financiare și posibilitățile de restrângere a cheltuielilor sunt mai importante ca oricând, tânăra echipă de specialiști a reușit să creeze, astfel, o economie de peste 20.000 lei în bugetul instituției, dat fiind că se vor ocupa, în continuare, și de mentenanța site-ului pe care l-au realizat.

Site nou ANPC, foto: ANPC

”Trebuie să mulțumesc minunatei echipe de tineri  de la cabinetul meu, ce a preluat un proiect cu vizibilitate majoră, așa cum este pagina de internet a instituției.

Încă din anul 2019, în primul meu mandate, am înțeles să încurajez aducerea unui suflu nou în interiorul Autorității. Se dovedește a fi o investiție de succes și iată că astăzi culegem roadele.

Dianei, Alexandrei, lui Gabriel și lui Vladimir le mulțumesc încă odată nu numai pentru economia făcută decătre instituție, dar și pentru faptul că astăzi avem o interfață tânără, modernă și din ce în ce mai performantă” – Horia Constantinescu, președintele ANPC.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii