Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI Averi nejustificate în cazul unui director din Primăria Eforie și al unui fost comisar al Gărzii de Mediu Constanța

ro

17 Feb, 2022 09:15 1847 Marime text
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cuantum total de 1.857.276,76 Lei în cazul a trei persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010. Printre acestea sunt și două persoane din județul Constanța, după cum urmează: 
 
MANEA DANIEL,  Director executiv al Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Orașului Eforie, Jud. Constanța, 

Conform comunicatului ANI, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 1.337.528 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către MANEA DANIEL în perioada supusă evaluării. 

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel  Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către MANEA DANIEL“ - se mai arată în comunicatul ANI

GHINEA VALERIA,  fost Comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța

Conform sursei citate, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 205.262 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către GHINEA VALERIA în perioada supusă evaluării. 

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către GHINEA VALERIA“ - au precizat reprezentanții ANI. 

 Reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu Comisariatul Județean Constanța au precizat că persoana în cauză nu mai lucrează în cadrul instituției. ACeasta a ieșit la pensie în anul 2019.

EPURE GHEORGHE DORU,  Consilier în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Rm. Vâlcea/ Garda Forestieră Rm. Vâlcea

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 314.486,76 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către EPURE GHEORGHE DORU în perioada supusă evaluării. 

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Craiova, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către EPURE GHEORGHE DORU“ - au mai precizat reprezentanții ANI.

 

Conform ANI; persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. 

„Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare. Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare“ - au mai precizat reprezentanții ANI.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii