Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:05 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajată DGASPC Constanţa, lovită de către un beneficiar. Femeia a ajuns la spital

ro

08 Sep, 2019 09:28 2401 Marime text
În data de 04.09.2019, ora 18:20, la DGASPC Constanţa – CRRN Artemia Techirghiol a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat. O femeie instructor, de 52 de ani, a fost lovită de către o altă persoană în timpul programului centrului.

Lucrătoarea a fost lovită de un benefiaciar al centrului. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.    

"Accidentul este in curs de cercetare de catre o comisie numita de catre DGASPC CONSTANTA, in conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numita de catre angajator va fi inaintat pentru verificare si avizare la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, care va analiza dosarul, il va aviza  sau in cazul in care  se constata ca cercetarea nu a fost efectuata corespunzator, va dispune in scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare si/sau completarea dosarului, dupa caz", transmit reprezentanţii ITM Constanţa.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii