Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:29 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajată a Consiliului Județean Constanța, depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. În autoizolare la domiciliu va intra și președintele CJC

ro

17 Jul, 2020 14:36 1816 Marime text
  • În urma acestei situații, începând de astăzi contacții direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu.

O angajată a Consiliului Județean Constanța, din cadrul cabinetului președintelui CJC, a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2.  
 

Astăzi, ne-a fost adus la cunoștință că una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra și dumnealui în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz. Precizăm că toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare.

Așa cum era normal a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Constanța, cea care va efectua controlul  epidemiologic de rigoare.

„Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Menționăm că, în această după amiază a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției, se arată într-un comunicat al Compartimentului Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente al CJC.

  Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii