Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă privind dispariția unei sume de bani din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.

ro

29 Dec, 2021 15:35 1232 Marime text
  • Poliţia şi Parchetul au declanşat o anchetă după ce un angajat al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a semnalat dispariţia unei sume de bani din seiful Reprezentanţei Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.



Polițiștii din Capitală au demarat o investigație după ce din seiful reprezentanței Ministerului Apărării Rus la București au dispărut 4000 de dolari, au declarat surse judiciare pentru G4Media.
 



Conform Poliţiei Capitalei, la data de 27 decembrie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată direct, de către un bărbat, angajat al unei reprezentanţe străine, cu privire la faptul că din seiful instituţiei a dispărut o sumă de bani. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi se administrează probe în cauză. Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de furt calificat.  
 



Surse apropiate anchetei au afirmat că este vorba despre Reprezentanţa Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în România.
 




G4media relatează că nu au fost găsite urme de forţare a uşii, mai ales că accesul în instituţie se face doar pe baza unei cartele speciale.




Sursa foto: Pixabay
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii