Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Analizăm toate edițiile Google Workspace. Vezi cum să alegi cea mai bună variantă!

ro

13 Dec, 2022 15:42 1328 Marime text

 
  • Workspace, cunoscut anterior sub numele de G Suite, este suita de software pentru productivitate și colaborare a Google.

  • ​Printre aplicațiile cheie din Google Workspace se numără Gmail, Meet, Drive, Docs, Tasks, Forms sau Calendar.

 
Mare parte dintre aceste aplicații le poți găsi disponibile în mod gratuit pentru conturile personale. Totuși, funcții extinse și integrări suplimentare ale acestora poți contracta prin edițiile plătite Google Workspace, gândite special pentru companii și afaceri. În materialul următor analizăm toate edițiile plătite Workspace și te ajutăm să alegi cea mai bună variantă pentru organizația pe care o conduci.
Ce este Google Workspace mai exact?
Google Workspace este o platformă de aplicații bazate în cloud, interconectate, intenționate pentru comunicare, editare de fișiere, stocare și gestionarea securității într-o companie.
 
Acest pachet de instrumente office este oferit companiilor într-un model SaaS (Software as a Service), ceea ce înseamnă că în loc să deții o singură versiune a programului și să plătiți prețul integral o singură dată, plătești o mică taxă lunară sub formă de abonament pentru fiecare licență.
Ce este o licență Google Workspace?
Așa cum ai aflat deja, Google Workspace funcționează pe bază de licențe. Astfel, fiecărui utilizator care trebuie să aibă acces la aceste servicii îi va fi asignată o licență Google Workspace. Astfel, un angajat va avea nevoie de o licență Workspace pentru a putea accesa Gmail, spațiul de stocare Drive sau orice altă aplicație din platformă.
Care sunt edițiile business Google Workspace și cât costă fiecare dintre acestea?
Dacă ești interesat să te abonezi la suita Google Workspace, ai la dispoziție trei abonamente diferite Business: Business Starter, Business Standard și Business Plus.
 
Toate aceste trei ediții Google Workspace oferă companiilor cu până în 300 de utilizatori acces la căsuță de e-mail profesionistă, spațiu de stocare în cloud, peste 100 de participanți simultan într-o videoconferință, control și management și suport tehnic de bază.
 
 

  • 4,68 EUR / lună net pentru fiecare utilizator în cadrul pachetului Google Workspace Business Starter; 30 GB spațiu de stocare în Drive, 100 participanți simultan într-o videoconferință;
  • 9,36 EUR / lună net pentru fiecare utilizator în cadrul pachetului Google Workspace Business Standard: 2 TB spațiu de stocare în Drive, 150 participanți simultan într-o videoconferință plus opțiuni de înregistrare pentru acestea;
  • 15,6 EUR / lună net pentru fiecare utilizator în cadrul pachetului Google Workspace Business Plus; 5 TB spațiu de stocare în Drive, 500 participanți simultan într-o videoconferință, cu opțiuni de înregistrare și moderare, acces la Vault și control al punctelor de acces;
 
Ai nevoie de mai mult de 300 de licențe sau de setări avansate de securitate? Atunci poți alege una dintre edițiile Enterprise: Essentials, Standard sau Plus.
 
Află mai multe despre opțiunile avansate ale acestor ediții și solicită o ofertă din partea FOTC: 
https://fotc.com/ro/google-workspace/.
Alege cea mai bună ediție Workspace cu ajutorul unui partener oficial Google
 
Google Workspace oferă o multitudine de opțiuni office pentru antreprenori, micile afaceri, întreprinderi mari sau chiar unități de învățământ sau ONG-uri. Alege cel mai bun plan pentru organizația ta cu ajutorul echipei de vânzări și a inginerilor FOTC România, companie parteneră Google.
 
Fiecare caz este abordat individual și personalizat, așa că merită să programezi o discuție absolut gratuită cu specialiștii FOTC pentru a decide cele mai bune opțiuni pentru companie și angajați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii