Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:40 24 11 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AMVVD Constanța „Astăzi, la sfârșitul slujbei oficiată de IPS Teodosie, am avut plăcerea de-ai înmâna acestuia insigna AMVVD“ (video)

ro

15 Nov, 2020 17:20 2303 Marime text
  • O altă insignă a primit-o și Preotul Paroh al Bisericii Sf. Nectarie și Teodor Tiron declarată Biserica Militarilor Veterani, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto.
Astăzi, la sfârșitul slujbei oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, acesta a primit insigna Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități.

O altă insignă a primit-o și Preotul Paroh al Bisericii Sf. Nectarie și Teodor Tiron declarată Biserica Militarilor Veterani.
 

Astăzi, la sfârșitul slujbei oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, am avut plăcerea de ai înmâna insigna Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități. Motivul acestui gest este că IPS Teodosie ne este îndrumător în credință și la anumite proiecte sociale, cum este cazul familiei cu patru copii, afectată de incendiul de la Cobadin. O altă insignă a primit-o și Preotul Paroh al Bisericii Sf. Nectarie și Teodor Tiron declarată Biserica Militarilor Veterani pentru abnegația cu care slujește și se îngrijește de aceasta parohie și în special de ajutorul pe care îl oferă veteranilor!

Împreună susținem veteranii!, a transmis  Asociaţia militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanţa.

Sursa foto: AMVVD

Ti-a placut articolul?

Comentarii