Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de mii de lei, aplicate de polițiștii IPJ Constanța în cadrul unor acțiuni

ro

07 Feb, 2023 13:25 1106 Marime text
Polițiști în misiune. Foto: ZIUA de ConstanțaAmenzi de mii de lei au fost aplicate de polițiștii IPJ Constanța în cadrul unor acțiuni desfășurate în ultimele zile. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 6 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia necordării de prioritate autovehiculelor și pietonilor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.500 de lei.

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare și a fost ridicat un set de plăcuțe de înmatriculare.
 
De asemenea, în perioada 30 ianuarie – 5 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al birourilor și formațiunilor rutiere au desfășurat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților efectuate, polițiștii au aplicat peste 790 de sancțiuni, în valoare totală de aproximativ 294.000 de lei, dintre care 360 pentru depășirea limitei legale de viteză, 83 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 64 de permise de conducere, dintre care 17 pentru  depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.
De asemenea, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare și au fost constatate 16 infracțiuni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii