Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă record de 13.450 de lei pentru un șofer din Constanța. Lista neregulilor descoperite de polițiști după ce l-au oprit din cauza vitezei

ro

12 Mar, 2022 13:57 2106 Marime text
Polițiștii Serviciului Rutier Galați au oprit vineri, 11 martie, în trafic, pe D.N. 25, în comuna Tudor Vladimirescu, un ansamblu auto format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat, de 31 de ani, din județul Constanța, și care fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h.



Polițiștii au constatat că bărbatul nu purta centura de siguranță și autovehiculul prezenta avarii pentru care nu exista autorizație de reparații.



La controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deținut de conducătorul auto s-a constatat faptul că acesta se află în repaus, iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate.




Pentru toate încălcările prevederilor legislative constatate de polițiști, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală  de 13.450 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile, scrie monitoruldegalati.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii