Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:11 22 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanţele din Constanţa au nevoie de reparaţii! Cât costă aceste servicii (document)

ro

29 Sep, 2016 00:00 1783 Marime text
Ambulanţele din Constanţa intră în reparaţii! Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a lansat un anunţ de consultare de piaţă cu privire la „Serviciile de reparare şi de întreţinere a vehiculelor şi a echipamentelor aferente şi servicii conexe pentru autosanitare” în vederea reparării autosanitarelor mărcile Mercedes-Benz (20 de autosanitare), Volkswagen (18 autosanitare), Fiat (nouă autosanitare), Citroen (13 autosanitare), Ford (patru autosanitare) şi Dacia (un autoturism).
 
Potrivit anunţului, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa supune consultării preţul fără TVA pentru piesele şi manopera aferentă pieselor. Pentru a putea fi eligibili, operatorii economici interesaţi trebuie să aibă punct de lucru pe raza municipiului Constanţa, să deţină autorizaţie tehnică de funcţionare RAR, minimum clasele 2 şi 3, valabilă (prestatorul trebuie să prezinte o copie „conform cu originalul” după documentul emis de RAR), după cum urmează, pentru următoarele tipuri de operaţiuni: reparaţii şi/sau reglări ale ansamblurilor mecanice, reparaţii şi/sau reglări ale echipamentului electric şi/sau electronic, acoperirea de protecţie anticorozivă a caroseriei vehiculelor şi/sau componentelor acestora (vopsire, terosonare, polişare etc.), precum şi activităţi de montare, reparare, verificare a unor componente sau echipamente.
 
De asemenea, potrivit caietului de sarcini, prestatorul trebuie să deţină în interiorul unităţii un stand de testare a frânei, un stand pentru geometria computerizată a direcţiei, un stand pentru testarea gradului de încărcare a instalaţiei de climatizare, aparat de reglaj faruri, SDV-uri specifice reparaţiilor mecanice, aparatură de diagnoză (tester) computerizată pentru tipul şi modelul de autosanitară din lotul pentru care depune propunerea tehnică, precum şi staţie de ITP şi să facă dovada angajării de personal calificat cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. În plus, pentru a fi eligibili, operatorii economici trebuie să aibă la dispoziţia achizitorului, în permanenţă, un post de lucru cu elevator, să asigure garanţia lucrărilor, tractarea gratuită şi să aibă în permanenţă un stoc de consumabile şi piese de schimb pentru reducerea timpilor de staţionare a autosanitarelor în service.
 
În baza contractului, prestatorul va efectua şi inspecţia tehnică periodică, conform graficului anual. Firmele interesate pot să transmită online propunerile, până pe 5 octombrie, aceasta fiind şi termenul-limită pentru consultarea cu privire la licitaţia deschisă online.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta caietul de sarcini depus de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa cu privire la „Servicii de reparare şi de întreţinere a vehiculelor şi a echipamentelor aferente şi servicii conexe pentru autosanitare”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii