Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Republicii Indonezia în România, în vizită la CNAPM Constanța

ro

15 Feb, 2022 14:48 1686 Marime text







Ambasadorul Republicii Indonezia în România – E.S. Amhar Azeth, împreună cu Consulul Onorific al Indoneziei la Constanța, Emil Sîrbu, au vizitat astăzi Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.


Întâlnirea cu directorul general al companiei, Florin Goidea, a avut loc în contextul dezvoltării direcțiilor de colaborare cuprinse în Protocolul de Cooperare încheiat de CN APM SA Constanța cu compania PT Pelabuhan (PELINDO) care administrează și operează porturile din Indonezia.


În cadrul acestei vizite a fost subliniată oportunitatea dezvoltării relațiilor de colaborare româno-indoneziene prin realizarea de demersuri de atragere a fluxurilor de mărfuri din Indonezia pentru Europa de Est și hinterlandul Portului Constanța.


Trebuie menționat că în Indonezia există 500 de companii de stat, care pot fi îndrumate către Portul Constanța, diplomatul indonezian subliniind faptul că Administrația Porturilor Maritime și operatorii portuari pot asigura eficient serviciile necesare unor noi fluxuri de mărfuri din această zonă. Indonezia dorește să aibă un punct de intrare pentru mărfurile sale în partea de est a Europei, iar Portul Constanța reprezintă principala opțiune.


În sprijinul acestui obiectiv, E.S. Amhar Azeth va înainta o propunere către oficialitățile indoneziene, prin care Portul Constanța să devină HUB de distribuție a mărfurilor indoneziene în regiune.


Sursa foto-text: Facebook/ Constanta Port 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii