Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Eremia și-a sărbătorit ziua de naștere pe scena Târgului de Crăciun, din Constanța

ro

16 Dec, 2023 13:53 935 Marime text

Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța




 
  • Mario Fresh și Alina Eremia au oferit publicului un concert extraordinar la Târgul de Crăciun de la Constanța 

Sute de constănțeni au cântat și au dansat aseară alături de artiștii preferați în Parcul Teatrului „Oleg Danovski”. Mario Fresh și Alina Eremia au creat o atmosferă incendiară, îndrăgita cântăreață și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, scrie Primăria Constanța, pe pagina sa de Facebook.
 
La Târgul de Crăciun, în fiecare zi, începând cu ora 17:00, vă puteți bucura de muzică de calitate. Astăzi, 16 decembrie a.c. are loc spectacolul susținut de elevii de la Școala de Muzică eMenTi STAR Academy și copiii care frecventează cursurile Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada”.
 
Mâine, pe 17 decembrie, pe scena din Parcul Teatrului „Oleg Danovski” vor concerta Aura Bolozan, Ramona Stamate, Mălina Paraschiv & elevii.
 

„Atelierele distractive, patinoarul gratuit, căsuța lui Moș Crăciun, standurile cu produse artizanale, trenulețul, roata panoramică și caruselul ne oferă zeci de motive să nu ratăm acest eveniment”, mai spune Primăria Constanța.

 
Târgul de Crăciun este deschis de luni până vineri în intervalul orar 14:00-22:00, iar sâmbăta și duminica, de la 12:00 la 22:00.
 
Citește și
Mario Fresh și Alina Eremia vin la Târgul de Crăciun din Parcul Teatrului „Oleg Danovski” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii