Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alfa-Beta, amendata de inspectorii DSVSA

ro

20 Oct, 2009 03:07 3420 Marime text
Două depozite din Constanţa au fost amendate, săptămâna trecută, de inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA). Potrivit directorului coordonator al DSVSA, Gheorghe Dincă, SC Alfa-Beta SRL şi SC ADS Trading SRL păstrau în condiţii necorespunzătoare diverse produse non-animale. Din această cauză, ambele depozite au fost amendate cu 7.200 de lei.

Controalele efectuate în perioada 12 - 18 octombrie au scos la iveală şi alte probleme, însă nu atât de grave. Singurele sancţiuni au constat în emiterea a patru avertismente.

Totuşi, munca inspectorilor a fost „prolifică" din alt punct de vedere, nu din cel al sancţiunilor. La solicitarea agenţilor economici, aceştia au confiscat produse alimentare expirate, în valoare de aproape 46 de mii lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cirstea 20 Jan, 2018 14:06 Marfa lasa de dorit ,in special la raionul “Carne”! Casierele tupeiste !
  • giorgu 05 Feb, 2011 19:57 Casiera a "gresit" scanand un produs de doua ori. Si nu se intampla prima data. Produse "la oferta" amestecate in acelasi cos, cu produse la pret intreg. Pe bon apar doua preturi pentru acelasi produs. Neseriosi! Ar trebui sa va puneti poza alaturi de cele ale gainarilor pe care le aveti la intrare. Nu mai vin pe la voi.
  • Adelina 20 Oct, 2009 12:08 IN SFARSIT A FOST AMENDATA ALFA BETA DUPA ANI SI ANI, NU IMI VINE SA CRED.