Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:18 07 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, la inaugurarea unității de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița -Năsăud „Acest spital este un model“

ro

18 Dec, 2021 17:02 1324 Marime text
Prof.dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a participat astăzi, 18 decembrie 2021, la inaugurarea unității de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița -Năsăud, proiect realizat atât din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cât şi din fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.Secția ocupă în prezent o suprafață desfășurată de peste 1400 metri pătrați.


Informația de presă pusă la dispoziție de Ministerul Sănătății Prof.dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a participat astăzi, 18 decembrie 2021, la inaugurarea unității de primiri urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița -Năsăud, proiect realizat atât din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cât şi din fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului bistrițean a fost reabilitată, extinsă și modernizată printr-o investiție de aprox. 2,4 milioane de euro. Lucrările au constat în extinderea spațiului, refacerea circuitelor medicale, dotarea cu 85 de echipamente specifice, refacerea circuitelor electrice și sanitare.Secția ocupă în prezent o suprafață desfășurată de peste 1400 metri pătrați.
 


"Noua unitate de primiri urgenţe face parte dintr-o gândire pe termen mediu în vederea asigurării asistenței medicale de calitate pentru oamenii din acest judeţ. Aici este vorba despre oameni responsabili pentru comunitatea lor. Cred că acesta este mesajul care ar trebui să ne călăuzească în activitatea noastră, pentru că responsabilitatea pentru comunitate duce la proiecte de succes.Acest spital este un model. Să încercăm să replicăm modelul de la Bistriţa în toate oraşele din România", a mai spus ministrul Sănătăţii, prof.dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății prezent la inaugurare.
Sursa foto: Ministerul Sănătății 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii