Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Rafila declară Ministerul Sănătății lucrează la înființarea unor centre speciale pentru victimele consumului de droguri

ro

05 Nov, 2023 19:26 904 Marime text
Sursa foto: Facebook


 
  • Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis, duminică, un mesaj de sprijin pentru victimele consumului de droguri, în care subliniază că ministerul lucrează pentru ca în toată ţara să existe centre specializate pentru tratament şi consigliere, potrivit Agerpres.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis, duminică, un mesaj de sprijin pentru victimele consumului de droguri, în care subliniază că ministerul lucrează pentru ca în toată ţara să existe centre specializate pentru tratament şi consiliere.

"Cred în voi! Suntem împreună ca să poţi face faţă adicţiei. S-au făcut puţine lucruri în ultimii ani pentru copii, adolescenţi şi părinţii acestora ca să găsescă sprijin, tratament şi consiliere în caz de intoxicaţie şi adicţie! Cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de grijă, de asistenţă medicală, de discreţie şi de evitarea stigmatizării. Lucrez responsabil împreună cu echipa mea pentru ca în toată ţara să existe curând centre specializate pentru tratament şi consiliere, sprijin pentru pacienţi şi pentru familiile lor. Sunt alături de victimele consumului de droguri! Nu sunteţi singuri!", a scris ministrul Rafila pe Facebook.
 

 
 Citește și
Alexandru Rafila pune punctul pe ‘i’- „Nu putem să trecem cu vederea fapte de corupție“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii