Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă pe şoselele din Constanța! Poliţia a depistat șoferi drogați

ro

02 Nov, 2022 11:40 1367 Marime text
imagine cu rol ilustrativ, foto: ZIUA de Constanța
Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiști.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
La aceiași dată, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Școlii din localitatea Stupina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule., mai informează IPJ Constanța. 
 
La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii