Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă în județul Constanța Cei trei copii dispăruți au fost găsiți în Mamaia

ro

18 Jun, 2021 13:59 3397 Marime text
  • Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, Iusein Ghiuney, Ali Gelil, ambii de 7 ani și Ismail Sain, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol, informează IPJ Constanța.
 
La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.
 
Aproximativ 40 de polițiști, cu criminalist și câine de urmă, participă la căutare celor trei minori, în special pe raza localităților Eforie, Agigea, Lazu, dar și in municipiul Constanța.
 
Din primele cercetari, copiii au urcat intr-un autobuz care s-a indreaptat către Eforie. S-au trasnmis semnalmentele acestora către toate structurile de politie, se fac căutari în zona Eforie, cu câine de urmă.

UPDATE

Minorii au fost găsiți în Mamaia în zona clubului Nuba. 

Din primele verificări, nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

UPDATE 2
Copiii au plecat de la sediul poliției din Mamaia.

Iată imaginile surprinse de camerele de supraveghere!




UPDATE 3: Oficial IPJ Constanța

„Ne bucurăm foarte mult că aceștia au fost găsiți teferi. Ei nu au fost victimele vreunei infracțiuni. Cei trei minori au fost găsiți în stațiunea Mamaia, în zona Summerland. Precizez că la căutări au participat aproximativ 40 de polițiști, cu criminalist și câine de urmă dar și jandarmi și polițiști locali. Noi am fost sesizați în această dimineață, în jurul orei 9.40 și de urgență am procedat la demararea tuturor verificărilor pentru căutarea băieților. Din primele informații, aceștia ar fi luat un autobuz din Techirghiol cu direcția Eforie, ulterior am aflat că ar fi luat un alt autobuz de la Eforie la Constanța. Polițiștii au efectuat verificările în dinamică în toate zonele semnalate. Cei trei minori se află la sediul Poliției Mamaia, urmează a fi aduși și părinții și vor fi luate măsurile legale.”
 
Îmbrăcăminte
 
La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii