Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:23 24 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri prezidențiale 2019 Dezbatere electorală organizată de Klaus Iohannis

ro

19 Nov, 2019 08:36 1030 Marime text
Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a anunţat că va găzdui, de la ora 19:00, dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis cu politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, informează digi24.ro.

Dezbaterea are loc înainte de turul doi la alegeri prezidențiale 2019, care vor avea loc duminică, 24 noiembrie.

„Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi-a manifestat deschiderea de a asigura un spaţiu neutru de desfăşurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România, pentru buna informare a opiniei publice şi pentru cultura democratică a societăţii româneşti.

Având în vedere anunţul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanţi ai mass-media şi politologi şi în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată”, au transmis reprezentanţii SNSPA, într-un comunicat de presă.

Dezbaterea se va desfăşura „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, conform sursei citate.

Sursa menţionată reiterează „importanţa comunicării publice oneste, deschise, echilibrate, care să atingă teme esenţiale privind modul în care funcţionează instituţiile politice din România, modul în care s-a derulat mandatul actual al Preşedintelui României, precum şi direcţiile şi priorităţile care pot contribui la viitorul ţării”.

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii