Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alba Iulia Șoferi inconștienți! Cum au fost prinși doi tineri de 20 de ani la volan

ro

05 Sep, 2023 12:59 653 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

În noaptea de 5 septembrie 2023, în jurul orei 01.40, polițiștii din Alba Iulia au depistat un tânăr de 19 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Gheorghe Șincai, din municipiu.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.
  
În noaptea de 5 septembrie 2023, în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Bulevardul Republicii, din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.
 
Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și:

Femeie din județul Timiș, sancționată pentru abandonarea unui cățel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii