Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutoare pentru familiile adolescenților răniți după prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc

ro

21 Dec, 2023 16:46 612 Marime text
Foto: ISU HarghitaGuvernul acordă ajutoare de urgență în valoare totală de 919.500 lei pentru sprijinirea a 208 de familii și persoane singure care se află în situații de necesitate din cauza incendiilor sau fenomenelor meteorologice periculoase, accidente sau situații deosebite din cauza stării de sănătate care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială.

Potrivit Guvernului României, din aceste fonduri, vor fi acordate ajutoare și pentru familiile celor trei tinere din Odorheiul Secuiesc, județul Harghita, grav accidentate în urma prăbușirii unui perete la căminul Liceului Teoretic Tamasi Aron, precum și pentru familia tânărului care și-a pierdut viața în această tragedie.

Pentru victimele tragediei de la Odorheiul Secuiesc se acordă în total 36.000 de lei, respectiv: pentru cele două fete rănite câte 8.000 de lei, iar pentru tânăra aflată în comă și familia tânărului care și-a pierdut viața câte 10.000 de lei.

Suma necesară pentru plata ajutoarelor de urgență se suportă din bugetul alocat Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

Citește și: 

Administratorul societăţii care realiza lucrări la internatul Liceului "Tamasi Aron" din Odorheiu Secuiesc urmărit penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii