Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aglomerație pe Autostrada Soarelui. InfoTrafic recomandă rute alternative

ro

28 Jun, 2020 20:00 1593 Marime text
  • Trafuc aglomerat pe Autostrada Soarelui dar și în stațiunile montane.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul este intens pe relația de coborâre a DN 1 Brașov-București, pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia. De asemenea, circulație aglomerată este în Posada și în orașul Comarnic, fiind coloană în mișcare între kilometrii 109-108, pe sensul de coborâre, dar și pe Centura de Vest a orașului Ploiești, coloană de 200-300 de metri.
 
În plus, trafic intens este și pe Autostrada A3 București-Ploiești, pe sensul către Capitală.
       
Pe sensul către Capitală al Autostrăzii A2 București-Constanța, traficul rutier este intens, în special la stația de taxare de la Fetești, se circulă cu 40 km/h,  fiind coloană în mișcare pe 9 km, până la km. 153 (50-60 de auto/minut), dar și  în zona localității Lehliu-Gară. De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic și la km 206, intrarea pe Autostrada Soarelui din Constanța, dar și la intrarea în București, începând din zona localității Căldăraru, jud. Ilfov.
 
InfoTrafic recomandă conducătorilor auto următoarele rute alternative:
 
Pentru DN 1 Brașov - Ploiești – București:
- DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești - București;
- DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești - București;
- DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște - București;
- DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Pentru autostrada A2 București – Constanța:
- DN 2A Constanța – Hârșova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – București;
- A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – București.
 
Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe autostrada A2 București – Constanța, cât și pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.
 
„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe șoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, transmite InfoTrafic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii