Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 19 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţiile Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială au intrat în Revisal

ro

22 Jan, 2020 16:03 773 Marime text
 Agenţiile Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS), cele care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal, a anunţat ministrul Muncii, Violeta Alexandru într- o postare pe contul de Facebook. 

 „Agențiile Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS), cele care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal și văd informația necesară pentru ca serviciile oferite să nu mai pună oamenii pe drumuri respectiv să fie livrate mai repede. Mămicile care erau puse pe drumuri după nașterea copilului pentru obținerea alocației sau a indemnizației de creștere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu după perioada de creștere copil, ca să ofer doar un exemplu, să fie convinse că această echipă guvernamentală este determinată să schimbe lucrurile în bine.

Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de muncă încheiate/în vigoare, se vor derula mai ușor.
Urmează simplificarea procedurilor!

AJPIS a reușit să acceseze Revisal! AJPIS a reușit să acceseze Revisal! Îmi vine să spun încontinuu! După toată această perioadă, am ieșit la lumină aici!

Sunt conștientă că vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul ”Nu se poate” până acum. Le vom lua unul câte unul. Înapoi lucrurile nu mai pot da!

Mai departe …. Venim cu informații despre ANOFM și Casele de Pensii.

Nu există ”Nu se poate”! Se poate!“, scrie, pe Facebook, ministrul Muncii. Sursa foto-captura:Facebook/ Violeta Alexandru 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii