Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția Unicom Holding SA din Constanța a fost radiată

ro

30 Jul, 2018 00:00 2797 Marime text
Constantin Iavorski, Constant Oil Ltd și  Roman Lungu, asociați în firma Unicom Holding SA, au luat o decizie care vizează agenția societății din municipiul Constanța.
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Unicom Holding SA, întrunita în data de  22.06.2018, la sediul social din Voluntari, în prezența tuturor acționarilor, reprezentând întregul capital social - Constantin Iavorski, acționar cu 37,047% din capitalul social al societății; Constant Oil Ltd, acționar cu  43,337% din capitalul societății, Roman Lungu, acționar cu 19,616% din capitalul societății - a luat o decizie importantă. Astfel, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile, cu modificările și completările ulterioare, în urma dezbaterilor și deliberărilor, cu unanimitatea voturilor acționarilor, reprezentând întregul capital social al societății, a fost adoptată radierea agenției din Constanța.
 
Roman Lungu, director general, a fost împuternicit să se ocupe de toate demersurile necesare aducerii la îndeplinire a prezentei hotărâri, precum și sa semneze actul constitutiv reactualizat. Deciziile Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Unicorn Holding SA au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii