Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Un bărbat cu domiciliul în Siria și-a deschis firmă în Lumina

ro

24 Mar, 2024 09:13 809 Marime text
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de asistenţă medicală specializată, și-a pus bazele în Lumina, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește MML Med SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 3712/07.02.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 02.02.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită MML Med SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în satul Lumina, comuna Lumina, strada Mare nr. 1S, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 862 - Activităţi de asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Joumaah Mahmoud, cu reşedinţa în Bucureşti, cu domiciliul în Republica Arabă Siria.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Afaceri ConstanțaO nouă societate aduce servicii de cazare în satul 2 Mai
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii