Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:35 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Saef Cons Group SRL, o nouă firmă înființată în Tortoman

ro

03 Oct, 2023 19:07 658 Marime text
foto: Pixabay
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și-a pus bazele în Tortoman, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Saef Cons Group SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 21892/05.09.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 04.09.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Saef Cons Group SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 1.000 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 100 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Tortoman, comuna Tortoman, Strada Primăverii nr. 8, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Grosu Florin, cu domiciliul în judeţul Constanţa.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
.


Citește și:

Restaurant nou la Constanța! Iată unde își are sediul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii