Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța O nouă societate de software la comandă s-a înființat în Valu lui Traian

ro

05 Sep, 2023 17:15 1074 Marime text

foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client) și-a pus bazele în Valu lui Traian, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Project Stableform SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 19566/04.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 27.07.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Project Stableform SRL. 

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Valu lui Traian, comuna Valu lui Traian, Atrada Anasonului, nr. 26, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 620 - Activităţi de servicii în tehnologia informaţiei. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Sălăgean Radu, cu domiciliul în judeţul Constanţa.  PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Tomis Business & Consulting SRL, firmă nouă la Constanța. Ce domeniu de activitate are
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii