Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, și-a deschis trei firme în Costinești

ro

30 Jul, 2023 11:17 1675 Marime text
foto: Pexels Ladin Ecaterina, cu domiciliu în București, și-a deschis trei firme noi la Constanța. 

Vă prezentăm în rândurile de mai jos detalii despre noile firme. 

Despre Camera Costinești SRL

O nouă societate care se ocupă cu alte activităţi recreative şi distractive n.c.a., și-a pus bazele în Costinești, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Camera Costinești SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 16340/27.06.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 26.03.2021, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Camera Costinești SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social satul Costineşti, comuna Costineşti, Strada Portului nr. 19, corp A, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 932 - Alte activităţi recreative şi distractive. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este, așa cum precizam anterior, Ladin Ecaterina.


Despre Ciorbe și plăcinte Costinești SRL

O nouă societate care se ocupă cu restaurante și-a pus bazele în satul Schitu, comuna Costineşti, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul oficial al României, societatea se numește Ciorbe și plăcinte Costinești SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 16342/27.06.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 26.06.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Ciorbe și plăcinte Costinești SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti, Strada Răsăritului nr. 1, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 561 - Restaurante. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este aceiași  Ladin Ecaterina.


Despre Pescăria din Costinești SRL

O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor, în magazine specializate și-a pus bazele în satul Schitu, comuna Costineşti,, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Pescăria din Costinești SRL. 

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 16355/27.06.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 26.06.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Pescăria din Costinești SRL. 

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti, strada Răsăritului nr. 1, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 472 - Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi al produselor din tutun, în magazine specializate. Durata de funcționare a societății este nedeterminată,  iar fondatorul și administratorul ei este aceiași Ladin Ecaterina. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

 Afaceri Constanța.4Grill SRL, firmă nouă în municipiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii