Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Imprebuild SRL, o nouă societate de construcții înființată în Lumina

ro

17 Sep, 2023 12:17 811 Marime text

foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și-a pus bazele în Lumina, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Imprebuild SRL. 

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 19986/09.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 08.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Imprebuild SRL. 

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în satul Lumina, comuna Lumina, Şoseaua Tulcei, nr. 105A, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Lorenzini Davide, cu reşedinţa în judeţul Constanţa. PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Afaceri Constanța. Harmony Intellect SRL, firmă nouă fondată de doi cetățeni din Ucraina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii