Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Firmă nouă la Ovidiu. Iată cine o administrează

ro

11 Oct, 2023 18:28 2140 Marime text

foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și-a pus bazele în Ovidiu, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Daem Decor Construct SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 22999/20.09.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 19.09.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Daem Decor Construct SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în localitatea Ovidiu, oraşul Ovidiu, strada Florilor nr. 38A, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii ei sunt Botezatu Maria și Ciobanu Dan-Constantin, ambii din județul Constanța.

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Balkan Transfer SRL, firmă nouă în Constanța. Iată ce domeniu de activitate are
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii