Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Bar nou în Eforie Nord. Iată cine și-a deschis afacere

ro

12 Jun, 2024 21:55 1122 Marime text
foto: Pixabay O nouă societate care se ocupă cu baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, și-a pus bazele în Eforie Nord, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Valhalla Beach SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 12515/09.05.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 29.04.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Valhalla Beach SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în Eforie Nord, oraşul Eforie, Strada Anemonei nr. 39, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 563 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii ei sunt Radu Ştefan (care este și administrator) din judeţul Constanţa și Radu Andreea din  judeţul Constanţa.
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Afaceri ConstanțaRestaurant nou în Valu lui Traian

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii