Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeronavele Eurofigher Typhoon, exerciții de zbor în Dobrogea. Cât vor dura activitățile!

ro

14 Jul, 2023 13:24 931 Marime text
Sursă foto: Narcisa Tuță, Bogdan Pantilimon/ facebook.com/baza57aeriana
  • Aeronavele Eurofigher Typhoon vor executa exerciții de zbor la înălțimi mici în sud-estul țării
 
Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu a publicat pe Facebook un comunicat de presă în care anunță exerciții de zbor în Dobrogea.
 
Astfel, aeronave Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Italiene dislocate în România alături de elicoptere aparținând Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu vor executa, în data de 14.07.2023, în intervalul orar 13.00-20.00, zboruri de antrenament la înălţimi mici în sud-estul ţării.
 

„Menţionăm că activităţile de zbor se vor desfășura în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare și au ca scop creşterea nivelului de coeziune al personalului aeronavigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţei“, a mai punctat sursa citată.


Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale.

Citește și:

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu: La nici o lună de la inaugurare, ruta Constanța-Oradea a fost anulată de operator
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii