Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a acționarilor societății Neptun Olimp SA, convocată în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

ro

26 Mar, 2022 16:36 1483 Marime text
Sediul Societății Neptun Olimp. foto: ZIUA de ConstanțaConsiliul de Administrație al Societății Neptun Olimp S.A. a aprobat convocarea Adunării Generale Ordinare a acționarilor în data de 28.04.2021, ora 12.00 la sediul societății, cu următoarea ordine de zi:

1. Alegerea administratorilor provizorii ai societății Neptun Olimp SA:

2. Stabilirea duratei mandatelor administratorilor provizorii ai societății Neptun Olimp SA:

3. Stabilirea indemnizației brute fixe lunare de care administratorii provizorii urmează să beneficieze:

4. Împuternicirea reprezentantului Ministerului Anteprenoriatului și Turismului pentru a semna contractele de mandat ale administratorilor provizorii ai societății

5. Prezentarea Raportului Consiliului de Administrație al societății Neptun Olimp SA pentru exercițiul financiar 2021:

6. Prezentarea Raportului Auditorului Financiar al societății Neptun Olimp SA pentru exercițiul financiar 2021:

7. Prezentarea și aprobarea situațiilor financiare anuale, respectiv bilanțul contabil, contul de profit și de pierdere și a notelor explicative la situațiile financiare anuale, întocmite pentru exercițiul financiar 2021 pe baza rapoartelor prezentate de către Consiliul de Administrație și auditorul financiar:

8. Aprobarea descărcării de gestiune a membrilor Consiliului de Administrație ai Societății Neptun Olimp SA pentru activitatea desfășurată în exercițiul financiar 2021;

9. Prezentarea, dezbaterea și aprobarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al societății Neptun Olimp SA pentru exercitiul financiar 2022:

10. Aprobarea Politicii de remunerare a conducătorilor societății conform prevederilor art. 106 din Legea nr. 24/2017:

11. Aprobarea datei de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adunării generale ordinare a acționarilor, propunerea privind data de inregistrare fiind data de 16.05.2022:

12.Împuternicirea Directorului General al societății Neptun Olimp SA, în vederea semnării documentelor necesare privind înregistrarea și publicarea hotărârii AGOA.

Data limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de administratori provizorii este data de 12.04.2022 ora 16.00, candidaturile urmând a fi depuse la sediul societății — Registratura generala.

La ședință pot participa și vota numai acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor la data de 14.04.2022. stabilita că dată de referință.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii