Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:22 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor S.C. Neptun — Olimp SA, convocată în ședință ordinară. Ce decizii au fost luate

ro

12 Oct, 2021 09:29 557 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor S.C. Neptun — Olimp S.A. a fost convocată în ședință ordinară în data de 11.10.2021, la prima convocare. Potrivit unui document publicat de Bursa de Valori București, cu această ocazie AGOA a hotărât următoarele:
 
Art. 1.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, alege pe locurile ramase vacante, consecință a expirării mandatelor administratorilor provizorii, până la finalizarea procedurii de selecție și numire a unor administratori următorii membrii provizorii ai Consiliului de Administrație, cu puteri depline conform Legii 31/1990 republicata, cu modificările și completările ulterioare, precum și a actului constitutiv:
- Constantinescu Dana Mariana
- Arghirescu Adriana,
- Dubalaru Lucian
- Calin Dragoș
- Vatuiu Mihaita - Giani

 
Art. 2.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă durata mandatului membrilor provizorii ai Consiliului deAdministratie al Neptun Olimp SA de patru luni, respectiv de la data de 11.10.2021 la data de 11.02.2021.
 
Art. 3.

 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă indemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai Consiliului de administrație al Neptun Olimp SA, în sumă de 3.139 lei brut lunar.
 
Art. 4.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, stabilește persoana ce va semna contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație al Neptun Olimp SA, respectiv acestea se vor semna de reprezentantul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Cotiga Mihaela.
 
Art. 5.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, votează împotriva punctului 5 de pe ordinea de zi, respectiv împotriva aprobării politicii de remunerare a conducerii societății.
 
Art. 6.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, aproba ex — date ca fiind data de 28.10.2021, iar data de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele prezentei hotărâri AGOA ca fiind data de 29.10.2021.
 
Art. 7.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, aproba imputemicirea lui Ilie Marius — Director General, pentru efectuarea publicității hotărârilor adoptate și depunerea și înregistrarea acestora la Oficiului Registrului Comerțului și publicarea acestora în Monitorul Oficial al României partea a IV-a.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii