Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Adunarea Generală a Acţionarilor CN „Administraţia Porturilor Maritime“ SA Constanţa, convocată în ședință. Numirea membrilor provizorii, pe ordinea de zi

ro

22 Dec, 2022 15:53 1561 Marime text
CN APM SAPreşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM - S.A., Constanţa, convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime“ - S.A., Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 19.01.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.

Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:

1. Luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii;
2. Numire membri provizorii în Consiliul de administraţie pentru o perioadă de 4 (patru) luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 (şase) luni;
3. Prelungire durată mandate membri provizorii;
4. Stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie;
5. Aprobarea formei şi conţinutului contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii;
6. Mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractul de mandat/actul adiţional la contractul de mandat cu membrii provizorii;
7. Mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.

Orice cerere de completare cu noi puncte a ordinii de zi se va face cu respectarea dispoziţiilor art. 1171, alin. 1-3 din Legea nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Despre Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime“ - S.A., Constanţa
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, CN APM SA Constanța a fost înființată în anul 1998 și are sediul în Municipiul Constanţa, Incinta Port,Gara Maritimă, Județ Constanţa.
Acționari în cadrul companiei sunt Ministerul Transporturilor, cu cota de participare la beneficii şi pierderi: 80% și Fondul Proprietatea cu cota de participare la beneficii şi pierderi: 20%.

Persoane împuternicite sunt Cătălin Diaconu – administrator/membru în consiliul de administrație, Adrian-Daniel Găvruță – administrator/membru în consiliul de administrație,  Constantin Chirilă – administrator/membru în consiliul de administrație, Dan-Alexandru Catană – administrator provizoriu, Gheorghe Naceades – administrator provizoriu, Dede Süryan-Omar – administrator provizoriu, George-Sergiu Niculescu – administrator provizoriu, Daniela Șerban – director general provizoriu, Costel Stanca – director general provizoriu (mandat expirat), Florin Goidea – director general (mandat expirat), Florin Vizan – director general provizoriu (mandat expirat).

Auditor este societatea TGS Romania Assurance&Advisory Business Services SRL, reprezentată de Seferis Christodoulos Constandinou.

Domeniul de activitate principal îl reprezintă activităţi de servicii anexe transportului pe apă.

Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 418.906.023 de lei, profit de 130.460.821 de lei și 889 salariați.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii