Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorii hotelurilor din Costinești, instruiți pentru a lua măsuri de siguranță pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel

ro

31 Jul, 2022 15:14 1196 Marime text
Controale ale polițiștilor, foto: ZIUA de Constanța
Duminică, 31 iulie 2022, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști ai Gărzii de Coastă și jandarmi ai I.J.J. Constanta au desfășurat activități preventive alături de colegii lor de la Poliția stațiunii Costinești.

În cadrul acestor activități au fost vizați atât administratorii unităților de cazare din stațiunea Costinești, cât și angajații acestora. Polițiștii le-au explicat diverse moduri de acțiune preferate de infractori cât și modul în care acestea pot fi prevenite. Astfel, administratorii hotelurilor și pensiunilor au fost instruiți în vederea adoptării unor măsuri de siguranță pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și de pe plajă, prin oferirea de materiale cu recomandări către turiștii cu care vor interacționa.

Pentru o vacanță în siguranţă, polițiștii vă recomandă:
  • ține permanent ușa camerei încuiată;
  • evită să lași ferestrele deschise, chiar și atunci când ești în camera de hotel;
  • nu lăsa pe plajă bunurile nesupravegheate.

„De asemenea, nici conducătorii auto nu au fost uitați. Astfel, polițiștii le-au vorbit despre importanța respectării regulilor de circulație, consecințele juridice ale conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise și importanța luării tuturor măsurilor pentru a ajunge în siguranţă la destinație“, spun reprezentanții IPJ Cosntanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii