Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:40 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime SA Constanța achiziționează servicii de proiectare

ro

17 Dec, 2020 11:38 482 Marime text
  • Servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice.
  • Valoarea proiectului este de peste 100.00 de lei.

Licitație pentru Cladire Administrativă port Midia si Organizare de santier – Proiectare

Contractul presupune achiziționarea de servicii la "Cladire Administrativă port Midia și Organizare de șantier - Proiectare" care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 48549/11.12.2020.

Valoarea estimată a contractului este de  106.153 lei.
Data limita pentru depunerea ofertelor este  21.12.2020,  la ora  23.30.

Obiectul contractului va fi asigurarea de servicii de proiectare pentru clădire administrativă in portul Midia și Organizare de șantier. Prețul aferent serviciului prestat, va fi exprimat in lei, fără TVA. Prețul contractului este ferm pe toată durata contractului.  Durata contractului este de 5 luni. Termenul de scadentță pentru plata facturii este de 30 zile.

In vederea ofertării, operatorii economici interesați pot descărca Caietul de sarcini din anuntul publicitar postat in cadrul catalogului electronic din NOUL S.E.A.P. (SICAP). Oferta, semnată ți stampilată, va fi transmisa pana la data de 21.12.2020, pe adresa de e-mail achizitii@constantza-port.ro. Ofertele transmise dupa data limită stabilită, nu vor fi luate în considerare.

 Ulterior procesului de evaluare a ofertelor, ofertantul declarat câștigator, va posta oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro propunerea tehnică și propunerea financiară, urmând ca achiziția directa să se finalizeze prin selectarea ofertei din cadrul catalogului electronic din NOUL S.E.A.P. (SICAP). Toți ofertanții vor fi informați cu privire la solicitările de clarificări și răspunsul aferent acestora, inclusiv cu privire la rezultatul achiziției directe.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii