Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Bazinală de Apă şi Statul Român, daţi în judecată de subsecretarul de stat din Ministerul Culturii

ro

14 Dec, 2016 00:00 4557 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat luni, 12 decembrie, procesul nr. 8772/212/2016 la Secţia I Civilă, ce are ca părţi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral şi Statul Român, prin Ministerul Finanţelor Publice, ca pârâţi şi pe Irina Sanda Cajal Marin şi Ștefan Ioan Cajal ca reclamanţi. Obiectul procesului aflat pe fond la Tribunalul Constanţa îl constituie o revendicare imobiliară.
 
Contactaţi telefonic, reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral nu au putut oferi informaţii despre procesul înregistrat la Tribunalul Constanţa, motivând faptul că nu pot oferi date despre un proces aflat pe rolul unei instanţe de judecată.
 
De asemenea, am încercat să o contactăm pe Irina Sanda Cajal Marin la fundaţia pe care o deţine, Fundaţia Cajal, pentru a afla care sunt mai exact revendicările în acest proces. Am aflat că Irina Sanda Cajal Marin nu este în ţară în prezent şi am lăsat datele de contact pentru eventuale lămuriri. Ni s-a recomandat să sunăm şi la Ministerul Culturii, unde aceasta ocupă funcţia de subsecretar de stat. Din păcate, la Ministerul Culturii nu am putut lua legătura cu niciun reprezentant al instituţiei sunând la numărul de telefon disponibil pe site. Dacă vom primi informaţii cu privire la procesul aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, vom reveni cu alte articole pe acest subiect.
 
Irina Sanda Cajal Marin este fiica celui mai marcant conducător al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Academicianul Nicolae Cajal, personalitate prestigioasă a virusologiei mondiale. La rândul său, Irina Marin Cajal este una dintre cele mai reprezentative figuri ale comunităţii evreieşti din România şi un important om de cultură, ocupând de-a lungul anilor funcţia de director de imagine al Federaţiei, fiind consilier al Ministerului Afacerilor Externe şi în Ministerul Culturii, în prezent ocupând funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Culturii. Aceasta se ocupă de diferite activităţi de cercetare şi de promovare a istoriei şi a culturii romane şi iudaice în întreaga lume.
 
Sursa foto: Youtube.com
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii