Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul constănţean Haralambie Gromoşteanu a intrat în afaceri

ro

28 Sep, 2018 00:00 4414 Marime text
Născut la Constanţa, Haralambie Gromoşteanu este un actor de comedie care, în anul 2007, a primit rolul din „Anticamera”, interpretându-l pe bodyguardul preşedintelui Boerescu, interpretat de Florin Călinescu.
 
În baza cererii nr. 91015 din data de 6.09.2018 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Art & Entertainment SRL. Firma, cu sediul în oraşul Ovidiu, va derula activităţi de creaţie şi interpretare artistică. Capitalul social, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Fondatorul firmei este Haralambie Gromoşteanu. Tot el este şi administratorul firmei.
 
Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare, înregistrare a societăţii Art & Entertainment SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Citeşte şi:
 
Ginerele lui Costel Postică, Hari Gromoşteanu, „bodyguard-ul preşedintelui“, a fost cununat de antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto+video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii