Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța în unitățile de învățământ

ro

14 Feb, 2024 13:30 477 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • La data de 13 februarie 2024, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere, în grădinițele din municipiul Constanța.
 
La data de 13 februarie 2024, polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere, în grădinițele din municipiul Constanța, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
De asemenea, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și a violenței în școli, la Școala Gimnazială Jean Bart și Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța.
 
La data de 13 februarie 2024, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au acționat pentru creșterea gradului de siguranță în școli, prin prevenirea violenței și a consumului de substanțe interzise, la Liceul Tehnologic Cogealac. Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre siguranța rutieră, absenteismul și abandonul școlar.
 
La data de 13 februarie 2024, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au derulat acțiuni de prevenire a bullying-ului în școlile aflate în raza de competență, a încheiat sursa citată.
 

Citește și:
Știri Constanța: Circulația pe drumurile publice, în atenția Poliției. Amenzi aplicate la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii