Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța

ro

15 Feb, 2024 17:55 708 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • La data de 14 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de droguri, în rândul elevilor și cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 6 „Nicolae Titulescu” din Constanța.
 
La data de 14 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de droguri, în rândul elevilor și cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 6 „Nicolae Titulescu” din Constanța, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
De asemenea, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au derulat acțiuni de prevenire a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, precum și a violenței în școli, la Licelul Tehnologic „Virgil Madgearu”.
 
La data de 14 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au derulat acțiuni de prevenire a infracționalității și a victimizării elevilor în școlile aflate în raza de competență, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Vindea droguri în Constanța!: Reținut pentru trafic de droguri de mare risc și operațiuni cu psihoactive. Percheziții la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii