Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii constănțeni, la taberele din stațiunea Costinești

ro

27 Aug, 2021 15:15 1111 Marime text
  • Pentru o vacanță în siguranță, polițiștii au recomandat copiilor să nu părăsească locul de cazare fără încuviințarea supraveghetorilor.
Ieri, 26 august a.c., polițiștii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, specialiști ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și consilieri ai Direcției Județene pentru Sport si Tineret Constanța, au desfășurat activități informativ-preventive în taberele din stațiunea Costinești.
 
Astfel, cu scopul prevenirii unor comportamente ce vizează aspecte de discriminare și excludere socială, polițiștii le-au adolescenților, care se afla în tabără, aspecte referitoare la siguranța pe internet, dispariții de minori, violența în unitățile de învățământ precum și sfaturi de gestionare nonviolentă a acestora, atât în unitățile de învâțământ, cât și în afara acestora.

Prin exemple și situații concrete, polițiștii au discutat cu copiii despre modalitățile de prevenire a victimizării, în cazul unor infracțiuni de furt, tâlhărie sau agresiune fizică, dar și despre noțiuni legate de traficul de persoane, cerșetorie, traficul și consumul de substanțe interzise.

Pentru o vacanță în siguranță, polițiștii au recomandat copiilor să nu părăsească locul de cazare fără încuviințarea supraveghetorilor.

Totodată, polițiștii au stat de vorbă cu turiștii din stațiunea Eforie Sud, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii