Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:21 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități pentru creșterea siguranței în trafic, pe DN 22, ale polițiștilor constănțeni și tulceni

ro

25 Feb, 2021 13:05 554 Marime text
  • Scopul acțiunii dintre polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța a fost determinarea conducătorilor de autovehicule de a respecta regimul legal de viteză, prin măsuri de impunere a legii, și sancționarea conducătorilor auto care efectuează depășiri neregulamentare.
La data de 24 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în baza planului de acțiune comun, au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, pe DN 22.
 
Scopul acțiunii a fost determinarea conducătorilor de autovehicule de a respecta regimul legal de viteză, prin măsuri de impunere a legii, și sancționarea conducătorilor auto care efectuează depășiri neregulamentare.
 
Astfel, polițiștii tulceni au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pe segmentul de drum aferent județului Tulcea, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, sau prin efectuarea depășirilor neregulamentare, pun în pericol siguranța participanților la trafic.
 
În urma acțiunii, polițiștii au aplicat 148 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 48.660 de lei, dintre care 128 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 
Totodată, au fost reținute 27 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
 
Polițiștii rutieri vor continua astfel de acțiuni în perioada următoare.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii