Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități desfășurate de polițiștii constănțeni, în mai multe școli din Constanța și împrejurimi

ro

08 Feb, 2023 15:02 1067 Marime text


La data de 7 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale de Luptă Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea criminalității informatice și a traficului de persoane, în rândul elevilor de la Colegiul Național Economic din municipiul Mangalia, potrivit reprezentanțiilor Inspectoratului Județean de Poliție Constanța printr-un comunicat oficial.

Totodată, polițiștii au desfășurat activități pentru prevenirea criminalității informatice, agresiunilor sexuale, violenței domestice și a dispariției minorilor, în rândul elevilor de la Liceul Cobadin și Școala Gimnazială nr. 1 Ciocârlia.

La data de 7 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități preventive în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr.6 ”Nicolae Titulescu” Constanța, Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” Năvodari, în cadrul Campaniei locale ”Școală fără bullying”, pentru prevenirea manifestărilor de acest gen în mediul școlar și conștientizarea consecințelor acestora în rândul elevilor, potrivit IPJ Constanța.

Totodată, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane în rândul elevilor, polițiștii au desfășurat activități de prevenire în rândul elevilor Liceului Agricol Poarta Albă, alături de reprezentanți ai Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii