Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Minor, prins la volan, în județul Constanța

ro

16 Apr, 2021 16:22 2374 Marime text

 
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un tânăr, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Narciselor din comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Perilor din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 01.50, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, a identificat o femeie, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Verde din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit IPJ Constanța, în cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii